Personal Hormonal Profiling (PHP)

Met behulp van een unieke meetmethode is het mogelijk om voor iedere cliënt een compleet voedings-/trainings- en supplementen advies te maken volledig afgestemd op zijn of haar persoonlijk hormonale profiel. PHP zorg voor verbetering in lichaamssamenstelling, vitaliteit en sportprestaties.

PHP gaat juist over gezondheid en niet alleen over afvallen of aankomen.
Door het optimaliseren van je verteringssysteem en het lichaam te voeden met de nodige voedingstoffen zal het lichaam beter functioneren. Hierdoor versneld het herstel proces van blessures, training, meer energie en meer weerstand tegen stress op het lichaam.


Stress/pijn management

Langdurige aanhoudende pijn en/of vermoeidheid vormt in de hedendaagse samenleving een groot gezondheidsprobleem. Het is één van de belangrijkste oorzaken wat leidt tot ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. De groep mensen die hiermee geconfronteerd worden, hebben veelal een lange voorgeschiedenis met vele bezoeken aan een (huis)arts of (fysio)therapeutgehad. Vaak blijft een adequate diagnose uit en komen klachten steeds terug. Lichaam en geest raken hierdoor verstoord en men gaat zichzelf beperkingen opleggen om klachten te vermijden.

Herkent u dit verhaal, neem dan gerust contact met ons op.

Onze stress/pijn specialist focust zich op lichamelijk en psychologisch herstel van uw klachten en werkt met u samen aan een duurzame oplossing.

Onze methode zorgt voor een verbeterd  zelfinzicht en geeft meer lichamelijke energie om activiteiten op een prettigere manier uit te kunnen voeren.