FITaal werkt sinds Januari 2015 samen met STAC mens & arbeid aan re-integratie trajecten in de regio Tilburg. Deze trajecten zijn bedoeld voor mensen die door lichamelijke klachten langere tijd verzuimend zijn van werk, weer terug te krijgen in het bedrijfsleven.

De aanpak is multidisciplinair, dat wil zeggen dat mensen naast fysiotherapeutische begeleiding  ook begeleiding krijgen van een psycholoog, ergotherapeut en waar nodig van een bedrijfsfysiotherapeut.

STAC mens & arbeid is een  paramedisch centrum en re-integratie bedrijf in één en is gevestigd in Lepelstraat (Bergen op Zoom).  De missie van STAC is om onderscheidend te zijn en te blijven in de diagnostiek en behandeling van wervelkolom gerelateerde problematiek.  Daarnaast word er vanuit het STAC trainingscentrum invulling gegeven aan mono- en multidisciplinaire dienstverlening op (arbo)curatief en preventie gebied.

Voor meer informatie omtrent dergelijke programma’s die vanuit STAC in FITaal Tilburg gefaciliteerd worden: zie website www.stac.nl  of bel 0164-630145.